Misschien heb je het al op mijn social media gezien: begin mei verscheen mijn tweede roman, De theekoepel. Het is het tweede deel uit de Landgoed Rosaville-serie, waarvan vorig jaar het eerste deel, Het koetshuis, verscheen. Deze keer neem ik je mee terug in de tijd, naar het Nederland van 1903. Van mijn uitgever mag ik onder de bezoekers van JaneAusten.nl een exemplaar van De theekoepel verloten. Verderop lees je hoe jij kans kunt maken!

Waar gaat De theekoepel over?

Landgoed Rosaville, 1903. Rosalie de Wit houdt een feest in de tuin van Rosaville. Na de dood van haar vader is ze vanuit Engeland naar Nederland vertrokken en heeft ze haar intrek genomen in de schitterende villa die haar vader ooit voor haar moeder liet bouwen. Met het tuinfeest viert Rosalie dat ze een jaar in Nederland is. Ze huurt de gedreven en enthousiaste fotograaf Arris Nauta in om het vast te leggen. Al meteen voelt Rosalie zich tot de fotograaf aangetrokken, maar ze houdt zich aan het advies van haar vader: val nooit voor een man met minder geld dan jijzelf.

Ondertussen heeft zich in de omgeving van Landgoed Rosaville een nieuwe buurtgenoot gevestigd: de charmante fabrikant Jonathan van Bredevoort. Rosalie valt als een blok voor hem en hij lijkt de ideale huwelijkskandidaat. Maar is hij wel de man die ze denkt dat hij is?

Boekhandelstour

Vorige maand ben ik begonnen met een boekhandelstour. Er staan nog 3 data op de planning. Leuk als ik je daar zie (je bent ook welkom als je alleen even een praatje over Jane Austen wilt maken!)

  • Zaterdag 18 juni om 14.00 uur, boekhandel Plantage Cobben in Heerlen
  • Zaterdag 25 juni om 15.00 uur, boekhandel Van Dinter in Boxmeer
  • Zondag 3 juli om 15.00 uur, Thee met een Verhaal, boekhandel Verkaaik in Gouda

Hoe maak je kans op een exemplaar?

Ik mag van uitgeverij Luitingh-Sijthoff een exemplaar van De theekoepel weggeven aan de bezoekers van deze website.

Je hoeft alleen onderstaand formulier in te vullen om kans te maken.

Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze prijsvraag en niet met derden gedeeld.

Je kunt meedoen tot en met zondag 19 juni 2022. De winnaar krijgt via e-mail bericht. Hij of zij krijgt het boek thuisgestuurd. Ook maak ik de winnaar bekend op deze website.

Helaas, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag.