Modern Persuasion, een – zoals de naam al doet vermoeden – moderne versie van Jane Austens Persuasion, is vanaf 18 december 2020 op verschillende digitale platforms beschikbaar. In de film volgen we Wren Cosgrove, een jonge workaholic die ineens weer te maken krijgt met haar allereerste liefde.

Wie speelt in Modern Persuasion?

Actrice Alicia Witt, bekend van o.a. Two Weeks Notice, Nashville, The Walking Dead en Vanilla Sky speelt de hoofdrol in deze romcom. De kapitein Wentworth in deze film wordt gespeeld door Shane McRae (The Help, Still Alice).

Modern Persuasion is geregisseerd door Alex Appel en Jonathan Lisecki en geschreven door Lisecki en Barbara Radecki.

Waar gaat de film over?

Wren Cosgrove is een gelukkige, single en zelfverklaarde workaholic die, nadat ze de top van de bedrijfsladder heeft bereikt, elke avond thuiskomt bij haar kat. Wanneer haar bedrijf wordt ingehuurd door Owen Jasper, haar ex-vriend, worden lang verloren gewaande gevoelens gewekt en krijgt Wren een tweede kans op ware liefde.

Bekijk de trailer

Waar kunnen we Modern Persuasion zien?

De film zal op verschillende digitale platforms beschikbaar komen. Of dat ook in Nederland zo zal zijn en op welke platforms dan, is nog niet bekend. We houden je op de hoogte!

© Foto: Samuel Goldwyn Films

Gerelateerde berichten