English Theatre Utrecht brengt op 2, 3 en 4 februari een toneelbewerking van Pride and Prejudice op de planken. De voorstelling vindt plaats in Theaterhuis De Berenkuil in Utrecht. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Je bestelt jouw kaartje(s) via deze link.

Eerbetoon aan Jane Austen

English Theatre Utrecht is een internationaal amateurtoneelgezelschap uit Utrecht dat klassieke, Engelstalige werken op het podium brengt. Als eerbetoon aan Jane Austen brengt het gezelschap nu haar meest populaire werk in het theater tot leven.

Crowdfunding en toneelspelers

Het toneelgezelschap organiseerde eerder dit jaar met succes een crowdfunding-actie om geld in te zamelen voor de kosten van het theater en de repetitieruimte. Ook deed het een oproep voor toneelspelers. Onze eigen Karen Holt, medewerker van JaneAusten.nl, wist zo de rol van Mrs Gardiner, Elizabeth Bennets tante, te bemachtigen.

Tijden

Pride and Prejudice wordt op de volgende dagen en tijdstippen gespeeld:

  • Friday 2nd of February, 2018. Doors open at 20:00. Show starts at 20:30
  • Saturday 3rd of February, 2018. Doors open at 20:00. Show starts at 20:30
  • Sunday 4th of February, 2018. Doors open at 14:00. Show starts at 14:30

Bestel nu jouw kaartje.