Binnenkort plaatsen wij weer een bestelling bij het Amerikaanse bedrijf Out of Print, dat oude boekcovers drukt op T-shirts, tassen en allerlei andere voorwerpen. Omdat we niet alles (en vooral niet alle maten) op voorraad kunnen hebben, geven we je nu de kans om jouw bestelling vooraf te plaatsen. Zo ben je ervan verzekerd dat we jouw keuze ook kunnen leveren!

Bestellen kan tot 14 oktober

Je kunt jouw Out of Print bestelling tot en met zaterdag 14 oktober bij ons plaatsen. We verwachten de spullen in november binnen te krijgen, dus nog voor de feestdagen!

Waarom nu bestellen?

We zullen van een aantal Out of Print artikelen een kleine voorraad aanhouden in onze webshop. Maar omdat het voor ons niet mogelijk is om alles en in iedere maat op voorraad te hebben, bieden we je nu de mogelijkheid om er zeker van te zijn dat je niet achter het net vist!

Bekijk de collectie

[et_pb_shop _builder_version=”3.0.77″ type=”product_category” include_categories=”out-of-print” columns_number=”0″ orderby=”menu_order” /]