Amateurtheatergezelschap English Theatre Utrecht heeft jouw hulp nodig. Begin 2018 wil het gezelschap Pride and Prejudice op de planken brengen. Om de kosten van het theater, de repetitielocatie en natuurlijk de prachtige kostuums te financieren, zijn ze een crowdfunding-actie begonnen. Daarnaast zoeken ze acteurs die willen meespelen.

Eerbetoon aan Jane Austen

English Theatre Utrecht is een internationaal amateurtoneelgezelschap uit Utrecht dat klassieke, Engelstalige werken op het podium brengt. Als eerbetoon aan Jane Austen wil het gezelschap nu haar meest populaire werk in het theater tot leven brengen. Maar dat kan alleen wanneer zij met hun crowdfunding-actie €1700 bij elkaar weten te brengen.

Hoe kun jij bijdragen?

Op de crowdfunding-pagina van English Theatre Utrecht kun je een donatie doen en meehelpen het streefbedrag van €1700 te halen. Met een donatie vanaf €50 krijg je er zelfs een ticket bij. Wanneer het streefbedrag niet wordt gehaald, krijg je je geld terug.
Ook kun je je opgeven voor de audities die gehouden worden op 5 en 12 september. Meer hierover lees je op de crowdfunding-pagina.

(Foto: archief English Theatre Utrecht, (c) Leonard Schmal)