Vind je het leuk om over boeken te praten en heb je geen tijd om dit in een vaste leesgroep te doen? Of wil je eens ervaren hoe het is om in groepsverband een boek te bespreken? Kom dan naar de Zomerleeskring van de Bibliotheek Bollenstreek. In twee van de vestigingen (Sassenheim op 15 juni en Noordwijkerhout op 21 juli) kun je aansluiten en bespreek je, onder begeleiding: ‘De abdij van Northanger’ van Jane Austen.

2017 Jane Austen jaar

Het is dit jaar 200 jaar geleden dat Jane Austen overleed. Al schreef zij in haar korte leven ‘slechts’ zes romans, haar werk spreekt nog steeds tot onze verbeelding. Dit is de reden dat de Bibliotheek Bollenstreek voor de Zomerleeskring een van haar boeken heeft gekozen.

Wanneer & Waar

Donderdag 15 juni, 19:00 – 21:00 uur, vestiging Sassenheim, Kerklaan 42, 2171 GC.
Donderdag 20 juli, 10:30 – 12:00 uur, vestiging Noordwijkerhout, Herenweg 2, 2211 CC.

Reserveren

Wil je meedoen? Meld je dan aan via de website van de Bibliotheek Bollenstreek. Het boek kun je ophalen in de bibliotheek nadat je je hebt opgegeven voor de bijeenkomst.
Deelname is gratis. In verband met het beperkt aantal plaatsen is het aan te raden om tijdig te reserveren via de website.