omslag Jane Austen onder vier ogen… Shyama Hopman, Ezra van Wilgenburg, Jolanda Dijkstra, Dini van Heumen en Ria Kloek. Zij hebben inmiddels bericht ontvangen en krijgen het boek binnenkort thuisgestuurd. In totaal deden maar liefst 202 bezoekers mee aan deze prijsvraag. De meesten van hen wisten het juiste antwoord op de vraag hoeveel zussen Jane Austen had: 1.

Niet gewonnen?
Heb jij niet gewonnen, maar wil je dit boek wel graag hebben? Het is te koop in de boekhandel en bij Bol.com.

Over het boek
Wat als er van de schrijfster van Pride & Prejudice een dagboek bewaard was gebleven? Vanaf het moment dat Jane Austen zich in 1809 samen met haar familie vestigt in Chawton, Hampshire, neemt haar carrière als schrijver een vlucht. Om deze periode vast te leggen begint Jane een dagboek. In 1843 kijkt Cassandra Austen terug op haar leven. Niemand had kunnen vermoeden dat Jane na haar dood in 1817 een beroemdheid zou worden. Jane Austen, onder vier ogen gunt je een kijkje in het leven van Jane en Cassandra Austen. Hoewel de verhaallijnen zijn ontsproten aan de fantasie van de schrijver, zijn veel elementen op waarheid gebaseerd. Anke Werker is uitgever en schrijver, en columnist bij JaneAusten.nl.