ja200-header-200ja-bMet veel plezier laten we 2016 achter ons. Het was best een mooi Austen jaar – denk alleen al aan het geweldige Love & Friendship dat in mei in première ging – maar we hebben heel veel moois voor ons liggen. Laat het Jane Austen jubileumjaar maar beginnen!

Jane Austen 200

In 2017 is het 200 jaar geleden dat Jane Austen overleed. Niet alleen in Engeland wordt dit uitgebreid herdacht, ook in ons land! Verschillende Austen-liefhebbers in Nederland hebben de krachten gebundeld en zorgen voor een mooi aanbod aan activiteiten in 2017. Vannacht om precies 00.00 uur wordt de website Jane Austen 200 gelanceerd. Daar vind je de eerste activiteiten al in de agenda staan. Maar deze is nog niet compleet en wordt de komende tijd verder aangevuld.

Wat doen wij?

Natuurlijk besteedt JaneAusten.nl ook volop aandacht aan het jubileumjaar. Wat dacht je van een speciale schrijfwedstrijd? En dat idee om gezamenlijk naar Pride and Prejudice te kijken – ieder vanaf zijn eigen bank – gaat er nu toch echt van komen!

Niets missen?

Wil je niets missen van wat er wordt georganiseerd? Zorg dan dat je je abonneert op de updates van Jane Austen 200. En vergeet niet om de Facebook-pagina te liken en te delen met je Austen-vrienden.

Gelukkig 2017!

We wensen je een mooie Oudejaarsavond en het allerbeste voor het nieuwe jaar!