begerenswaardige-vrijgezelYoka Louwman, Catherine Gaal, Petra Luteijn, Arieke Veenstra en Anja de Vries. Zij hebben het boek inmiddels thuisgestuurd gekregen. In totaal deden 89 bezoekers van onze website mee aan deze prijsvraag.

Niet gewonnen?
Heb je niet gewonnen, maar wil je ‘Een begerenswaardige vrijgezel’ wel graag lezen? Het boek is nu te koop in de boekhandel en bij Bol.com.

Waar gaat Een begerenswaardige vrijgezel over?
De zusjes Liz en Jane Bennet keren als de gezondheid van hun vader achteruitgaat terug naar hun ouderlijk huis. Ze treffen het huis in verval en de familie in wanorde aan. De twee jongste zusjes, Kitty en Lydia, zijn druk met hun hippe leven en Mary, de middelste zus, studeert tot diep in de nacht en komt nauwelijks haar kamer uit. Moeder Bennet heeft alleen oog voor de televisie en bekommert zich verder maar om één ding: haar dochters moeten goed terechtkomen. Een huwelijk zou daarbij helpen, vooral nu de veertigste verjaardag van Jane nadert.
Realityster Chip Bingley lijkt de perfecte kandidaat te zijn en een eerste ontmoeting is vlot geregeld. Maar dan verschijnt Fitzwilliam Darcy ten tonele…