hightealicious3Heb je vorige maand mijn (Karin Quint) nieuwe lezing in het Dordts Patriciërshuis gemist? Goed nieuws: op zaterdag 19 november 2016 geef ik de lezing nog een keer! En natuurlijk is er aansluitend weer zo’n overheerlijke High Tea van Hightealicious. Je kunt je kaartje(s) nu bestellen in onze shop.

Tijdens de lezing (die op veler verzoek nu op een zaterdag wordt gehouden) vertel ik over de reizen die Jane Austen zelf maakte en die haar personages maakten. Ik neem je mee naar Londen, Bath, Lyme Regis, Kent en de Peak District. Natuurlijk kun je tijdens de lezing weer genieten van mooie filmfragmenten, onder andere uit Persuasion, Emma en Pride and Prejudice. En als afsluiter krijg je in de schitterende Maaskamer van het Dordts Patriciërshuis, met uitzicht op de rivier, een luxe High Tea geserveerd van Hightealicious.

Lees een verslag over de vorige lezing

Ben je nieuwsgierig naar de lezing, locatie en high tea? Kathleen, een bezoekster van de vorige lezing, schreef een mooi verslag op haar website dat ze voorzag van schitterende foto’s.

Alle informatie op een rij

Datum: zaterdag 19 november 2016
Start lezing: 10.30 uur
Start High Tea: 12.00 uur
Locatie: Dordts Patriciërshuis/Hightealicious, Wolwevershaven 9, 3311 AV Dordrecht
Prijs: € 39,95 p.p. (lezing + high tea + toegang Dordts Patriciërshuis)
Kaartjes: bestel ze in onze webshop, of neem contact met ons op door een bericht te sturen via onze contactpagina, of door te bellen met 06 22 33 4707.