Op dinsdagavond 12 april is er een speciale voorpremière van de Jane Austen verfilming Love & Friendship in bioscoop The Movies in Amsterdam. Regisseur Whit Stillman zal daarbij aanwezig zijn. Van distributeur Cinéart mogen wij twee kaartjes voor deze bijzondere avond weggeven. Vul je gegevens in op onderstaand formulier en misschien ben jij er met een vriend of vriendin bij!

Warm ontvangen
Love & Friendship is een bewerking van Jane Austens novelle Lady Susan en was begin februari enkele keren te zien op het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Daar werd de film bijzonder warm ontvangen. Regisseur Stillman heeft hoofdpersoon Lady Susan precies neergezet zoals Jane Austen haar bedoeld heeft: sluw, vilein en charmant. De film gaat op 26 mei in de Nederlandse bioscopen draaien. Benieuwd wat wij ervan vonden? Lees onze recensie.

Frisse, bruisende impuls
Cinéart schrijft over de film:
Love & Friendship is de ironische titel van deze opgewekt-venijnige liefdessatire, gebaseerd op Jane Austens nooit eerder verfilmde brievennovelle Lady Susan. De Amerikaan Whit Stillman geeft het oer-Britse, aan het eind van de achttiende eeuw gesitueerde verhaal een frisse, bruisende impuls. Een vileine, uptempo kostuumfilm waar het plezier van afspat.

Maak kans op 2 kaartjes
De voorpremière van Love & Friendship is op dinsdag 12 april om 19.00 uur in The Movies aan de Haarlemmerdijk 161 in Amsterdam. Wil jij erbij zijn? Vul dan je gegevens hieronder in en maak kans op 2 kaartjes! Je kunt meedoen tot en met donderdag 7 april. Op 8 april maken we de winnaar bekend.

Helaas, je kunt niet meer meedoen met deze prijsvraag.