stourhead-1

Wil je graag eens meer horen over de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen? Of over de filmlocaties uit de beste verfilmingen van haar boeken, en de totstandkoming van mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen? Tijdens de Jane Austen-middag die Boekhandel Verkaaik in Gouda houdt op zondag 3 april geef ik (Karin Quint) een lezing. Je kunt je nu voor deze gezellige middag aanmelden!


Reisgids Het Engeland van Jane AustenWaar gaat de lezing over?
Tijdens de lezing vertel ik onder andere over Jane Austens geboorteplaats Steventon, de prachtige stad Bath waar twee van haar boeken zich afspelen en filmlocaties als het landhuis Chatsworth. Ook vertel ik over de vijver van Mr Darcy. Ben je van plan zelf een Jane Austen-reis te maken en wil je daarover van gedachten wisselen? Kom dan zeker langs, want er is alle ruimte voor het stellen van vragen. Theeleverancier Simon Lévelt zorgt voor een heerlijke kop Engelse thee en er worden lekkere Engelse hapjes geserveerd.

Over de reisgids
De reisgids Het Engeland van Jane Austen voert je langs de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen. Ook komen alle filmlocaties van de verfilmingen vanaf 1995 aan bod. Daarnaast leuke interviews met bijvoorbeeld de koetsier uit Pride and Prejudice 1995 (en veel meer kostuumdrama’s) en een gids van Burgley House die plotsklaps footman van de formidabele Lady Catherine de Bourgh werd. Ook veel achtergrond over Jane Austen en haar tijd, enkele wandelbeschrijvingen en natuurlijk fijne foto’s van het prachtige Engeland.

Kom je ook naar Gouda?
Datum: Zondag 03 april 2016
Aanvang: 14:30 uur
Einde: 16:00 uur
Locatie: Boekhandel Verkaaik, Lange Tiendeweg 35, 2801 KE Gouda
Kosten: € 5,= p/p (incl. consumptie)
Aanmelden: via info@boekhandelverkaaik.nl

Bezoek voor meer informatie de website van Boekhandel Verkaaik.