Vanaf donderdag 18 februari draait de film Pride and Prejudice and Zombies in de Nederlandse bioscopen. Van distributeur Independent Films mogen wij 3 keer 2 bioscoopkaartjes weggeven. Ben jij benieuwd naar een zwaardvechtende Elizabeth Bennet? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

In Pride and Prejudice and Zombies – naar het boek van Seth Grahame-Smith – is Engeland getroffen door een zombie-epidemie. Het vinden van een geschikte echtgenoot staat voor de zusjes Bennet op de tweede plaats. Overleven is het belangrijkst; daarom zijn ze alle vijf opgeleid tot strijder. Het leven van de Bennets verandert als het nabijgelegen Netherfield Park een nieuwe bewoner krijgt. pride-and-prejudice-and-zombies-poster-1-600x889

Deze Mr Bingley neemt ook kolonel Darcy mee, een trotse en arrogante man, die alleen geïnteresseerd lijkt in de strijd tegen de zombies. Tot hij zijn oog laat vallen op Elizabeth Bennet …

Maak kans op 2 bioscoopkaartjes!

Van Independent Films mogen wij 3 van onze bezoekers blij maken met ieder 2 bioscoopkaartjes voor deze film, in een Nederlandse bioscoop naar jouw keuze.

Om een kans te maken, hoef je alleen in onderstaand formulier antwoord te geven op de volgende vraag: Hoe wordt het genre genoemd waartoe het boek van Pride and Prejudice and Zombies behoort?

Vul om mee te doen aan deze prijsvraag het formulier in onderaan dit bericht. Je kunt meedoen tot 17 februari 22.00 uur. We maken op 18 februari de winnaars bekend. Zij krijgen de bioscoopkaartjes thuisgestuurd.
Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer:

[hr]

Prijsvraag

Helaas, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag.