pride-and-prejudice-(2)Zet je dvd-speler op scherp: op vrijdagavond 25 september kijken we ‘gezamenlijk’ naar de Pride & Prejudice-film uit 2005! Jullie hebben massaal gestemd op een datum voor ons Pride & Prejudice-feestje en uiteindelijk (we hebben ook nog moeten tossen), kwam daar vrijdag de 25e uit. Kijk je en klets je die avond gezellig met ons mee?

Hoe gaat dit in zijn werk?
1. Zorg dat je de dvd van Pride & Prejudice 2005 (die met Keira Knightley) in huis hebt. Heb je ‘m niet zelf? Huur ‘m dan bij de videotheek (als er nog een is in je woonplaats), bij de bieb, of zoek ‘m ergens online. Ook is de dvd te bestellen in onze webshop.
2. Op vrijdag 25 september om 19.30 uur doe je de dvd in de speler en zet je ‘m klaar om op play te drukken.
3. Om 19.45 uur heb je al je lekkers klaar staan. Thee, scones, wijn, koekjes, chips – waar je maar zin in hebt!
4. Nog even een snel bezoekje aan de wc om 19.50 uur.
5. Om 20.00 uur drukken we allemaal, tegelijkertijd, op de ‘play’-knop op onze dvd speler.

Discussieer mee!
Natuurlijk is het pas echt leuk om ‘samen’ te kijken als we tijdens de film erover kunnen kletsen. Om 19.30 uur komt op deze website een bericht te staan waarin je tijdens het kijken al je opmerkingen over de film kunt plaatsen. Het reactie-veld ziet eruit zoals onderaan dit bericht.
Let op: om goed mee te kunnen doen is het handig als je je van tevoren registreert of inlogt via Facebook of Google+. Dan kun je snel op nieuwe berichten reageren en hoef je niet telkens de beveiligingscode (Captcha) in te vullen.

Hoe log je in of registreer je je?
1. Je kunt heel makkelijk inloggen door te drukken op het Facebook-icoon of Google+-icoon. Je profielfoto wordt automatisch bij jouw berichten geplaatst en je kunt snel op die van anderen reageren.
2. Geen Facebook of Google+? Je kunt je via onze website registreren, waardoor je lekker snel op berichten kunt reageren. Dat kan op deze pagina. Op de avond zelf, log je je eerst in via diezelfde pagina (als je niet al ingelogd bent)
Let op: heb je ooit in onze webshop al een account aangemaakt? Dan kun je met die gegevens inloggen.

Test test test
Om alles goed te laten verlopen op de 25e, is het goed om dit reactie-systeem alvast even te testen. Dus leef je vooral uit in onderstaand reactieveld. Stel al je vragen, schrijf, reageer, stem, deel en zorg er zo voor dat we op 25 september helemaal klaar zijn voor Lizzie en Darcy!