Emma-schrijfwedstrijdWe hebben 18 mooie, grappige, ontroerende en romantische inzendingen binnen gekregen voor onze Emma-schrijfwedstrijd. En vanaf morgen kun jij ze lezen!

De komende maand plaatsen we om de twee of drie dagen om 9.00 uur ’s ochtends een nieuw verhaal. We beginnen met Happily at Hartfield, geschreven door Saskia Giesbers, en sluiten af met Driemaal is scheepsrecht, geschreven door Mariëlle Fokkema. Begin juli kunnen alle bezoekers van JaneAusten.nl stemmen op hun favoriete verhaal. Dus lees gezellig mee!

Nieuwsbrief
Ben je geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dan zul je merken dat deze tijdelijk slechts tweemaal per week wordt verzonden, om je niet te overstelpen met mails. Wil je niets missen? Kijk dan iedere dag even op de site! Je vindt de verhalen die gepubliceerd zijn ook terug in de Leeszaal.