jauntwithjaneZin in een leuk Austen-uitje? Dan heb je het dit najaar voor het uitkiezen! We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Jane Austen-reis naar Bath. Ga met ons mee naar het Jane Austen Festival in Bath! Ik (Karin) begeleid samen met Marieke Schröder van 10 t/m 15 september een Jane Austen-reis waarbij we ook Bath aandoen, tijdens het Jane Austen Festival. Meer over deze bijzonder reis lees je hier.
  • Jane Austen Festival. Je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid het Jane Austen Festival bezoeken. Dit jaarlijkse festival wordt gehouden van 11 t/m 20 september. De kaartverkoop begint volgende maand, dus hou de website van het festival in de gaten!
  • Jaunt with Jane. Wil je eens naar een minder voor de hand liggende locatie die iets met Jane Austen te maken heeft? Ga dan naar het Jaunt with Jane weekend in Lyme Regis, het kustplaatsje dat Jane beschrijft in Persuasion. Dit jaar wordt het gehouden van 16 t/m 19 oktober. De ervaren gids Natalie Manifold leidt je rond in Lyme, er is een regency dinner & dance en je kunt fossielen zoeken of op excursie naar Forde Abbey. Je kunt je al voor dit weekend aanmelden, meer informatie vindt je op de website van Jaunt with Jane.
  • Jane Austen weekend Hampshire. In hetzelfde weekend is er een Austen-event in Hampshire. Je verblijft in Southampton, de havenstad waar Jane enkele jaren woonde en je logeert in hetzelfde hotel als waar zij twee keer een bal bezocht. Je brengt een bezoek aan Steventon, Winchester en Chawton, onder begeleiding van een ervaren gids. Ook voor dit weekend kun je je aanmelden. Bezoek de website.