Death-Pemberley-NLOok zo genoten van de serie Death Comes to Pemberley op NPO2? We hebben goed nieuws: op 28 april verschijnt bij Just Entertainment de Nederlandse dvd (dus met ondertiteling) … en wij mogen twee exemplaren weggeven! Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een van deze dvd’s.

Het verhaal
Death Comes to Pemberley is een spannend vervolg op Pride and Prejudice van Jane Austen. Just Entertainment schrijft over Death Comes to Pemberley:
Elizabeth en Darcy zijn inmiddels zes jaar getrouwd en hebben een zoontje. Binnenkort is het weer tijd voor het bal dat ze elk jaar houden in hun prachtige landhuis. Maar de voorbereidingen worden ruw verstoord door de onverwachte komst van Elizabeth’s onberekenbare zus Lydia, die beweert dat haar man Wickham is vermoord. Darcy organiseert een zoektocht in de bosrijke omgeving en er wordt inderdaad een lijk gevonden. De dode blijkt echter niet Wickham te zijn, maar diens reisgenoot. Dat leidt direct tot allerlei verdenkingen. Naarmate het onderzoek naar de moord vordert, komen er steeds meer schokkende geheimen aan het licht…

Prijsvraag
Wil jij deze 3-delige serie op dvd winnen? Doe mee aan onze prijsvraag en geef antwoord op de volgende vraag:

De BBC-serie van Death Comes to Pemberley is een verfilming van een boek. Wie is de schrijver van dit boek?

Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Je kunt meedoen tot en met maandag 27 april. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Sorry, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag!