Reisgids Het Engeland van Jane AustenOp maandag 24 november geef ik (Karin) samen met José Roeken van Austen Tales een lezing over mijn reisgids Het Engeland van Jane Austen in de bibliotheek van Den Bosch. De lezing begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Kaartjes kosten € 7,– (voor bieb-leden € 5,–). Je kunt je aanmelden via de website van de bieb. Kom je ook?

Programma
In het eerste deel van de lezing hoor je meer over de totstandkoming van de reisgids en de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen. Na de pauze vertellen wij je over mooie locaties die gebruikt zijn voor populaire verfilmingen van de boeken van Jane Austen. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen!

Meer lezingen
Kun je maandagmiddag 24 november niet? Voor 2014 heb ik nog drie lezingen over Het Engeland van Jane Austen op het programma staan:

Koop de reisgids in onze webshop!
Bij iedere lezing neem ik een stapeltje reisgidsen mee voor wie interesse heeft. Ga je niet naar een lezing, maar wil je de reisgids wel kopen? Dat kan in de boekhandel, maar ook in onze webshop! En als je het leuk vindt, zet ik er ook een krabbel in. Bekijk het boek nu in onze shop.