Hortense_de_Beauharnais
Zit je ook altijd zo te genieten van de dansscènes in al die Jane Austen verfilmingen? Wil je zelf ook eens een dansje wagen? Kom dan op 8 november naar het Historisch Bal van Stichting Revérence in het Hodshon Huis in Haarlem.
Geen danservaring? Geen probleem. Alle dansen worden begeleid door de fantastische Engelse dansdocente Diana Campbell Jewitt, die ook voor het Jane Austen Festival in Bath werkt. En je kunt ’s middags tijdens de dansworkshop al wat ervaring opdoen.

Hortense
Het is het vierde bal dat Stichting Revérence organiseert. De Stichting bestaat uit forumleden van JaneAusten.nl die heel graag dat wat zij in Engeland op het festival zagen naar Nederland wilden halen. Dit jaar staat het bal in het teken van Hortense, koningin van Holland (zie afbeelding). Dankzij een bijzondere samenwerking met Beleef het Verleden kun je voorafgaand aan het bal ook genieten van een historisch diner.

Actie
Nieuwsgierig? Je leest alles over het bal, prijzen, het diner, waar je kleding kunt huren etc. op de website van Stichting Revérence. Er is nu een bijzondere actie: bestel en betaal je balticket vóór 15 juli en maak kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag.
De dames van Revérence hopen je te zien op 8 november!