Reisgids Het Engeland van Jane AustenJaaaa, hij is er! De reisgids Het Engeland van Jane Austen is eindelijk gearriveerd. Je kunt ‘m bestellen in onze webshop, maar hij is natuurlijk ook te koop bij de betere boekhandel. Wellicht hebben ze ‘m nog niet overal binnen, vraag er vooral naar. Trouwens, ben je nog op zoek naar een moederdagcadeautje? Dan heb je het nu gevonden!

Nieuwsgierig?
Als je nieuwsgierig bent naar de totstandkoming van deze gids, kom dan op zaterdag 3 mei naar Boekhandel Los in Bussum. Daar geven José Roeken van Austen Tales en auteur Karin Quint om 15.00 uur een lezing over Het Engeland van Jane Austen. De gids is er uiteraard te koop en als je het leuk vindt, zet Karin er ook nog een krabbel in.
Je moet je wel even opgeven, dat kan telefonisch (035-6917678) of via e-mail (info@boekhandellos.nl).

Meer over de reisgids
Het Engeland van Jane Austen is een handig hulpmiddel voor het samenstellen van je eigen Jane Austen-reis en leidt je naar de mooiste plekjes van Engeland. In de reisgids staan locaties die belangrijk waren voor Jane Austen, in haar boeken voorkomen of die gebruikt zijn in films en series. Met per locatie een uitgebreide beschrijving en alle informatie die je nodig hebt om je eigen bezoek te plannen. Maar liefst 330 pagina’s reisplezier!
Wil je meer weten? Kijk dan op de reisgids-website.