BAKER_Longbourn_VP_HRBij Uitgeverij Cargo verschijnt op 8 mei Landgoed Longbourn, de Nederlandse vertaling van het boek Longbourn van Jo Baker. Geen zin om zo lang te wachten? Wij mogen van de uitgever nu al vijf leesexemplaren (recensie-exemplaren) weggeven. Je kunt meteen aan het lezen!

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Geef in het formulier onderaan dit bericht antwoord op de vraag: hoe heet de huishoudster van de familie Bennet?

Variatie
Landgoed Longbourn is een bijzondere en goed geschreven variatie op Pride and Prejudice. Wat gebeurt er allemaal below stairs in Longbourn, het huis van de familie Bennet? Cargo schrijft:

Weesmeisje Sarah brengt haar dagen door met het schrobben van vloeren, het wassen van kleding en het legen van de kamerpo’s van de familie Bennet. In de bedompte kelderruimtes van de bedienden is er sprake van net zoveel liefdesverdriet, ontluikende liefde en intrige als in de luxe vertrekken van de Bennets. Als er ogenschijnlijk vanuit het niets een mysterieuze nieuwe knecht zijn intrede doet, dreigt het ordelijke leven van het personeel totaal overhoopgehaald te worden.
Jo Baker voert de lezer voorbij de schrijftafel van Jane Austens klassieker naar de personeelsvertrekken, waar het hoofd van de huishouding de scepter zwaait.

Maak kans op een leesexemplaar!
Wil jij dit bijzondere boek winnen? Doe mee aan onze prijsvraag! Vul onderstaand formulier in en kies het juist antwoord.
Je kunt meedoen tot en met donderdag 6 februari. Let op: je mag maar een keer meedoen (dubbele inzendingen worden verwijderd), maar je mag natuurlijk wel ouders, vrienden, familie, collega’s en kennissen inschakelen om voor jou deze prijs te winnen. Op 7 februari wordt er geloot onder de goede inzendingen.

Sorry, je kunt niet meer aan deze prijsvraag meedoen!