9789025753894_cover2Edit: De reisgids is inmiddels gepubliceerd en te koop bij de betere online en offline boekhandel en in onze webshop.

Vanaf vandaag is de reisgids ‘Het Engeland van Jane Austen’ bij ons in de voorverkoop te bestellen. Deze praktische gids die je naar belangrijke plekken uit Jane Austens leven en mooie filmlocaties leidt, komt half april uit.

Advies
Ben je je vakantie naar Engeland al aan het plannen en wil je wat Austen-locaties meepikken? Wanneer je nu de gids in onze webshop bestelt, kun je de schrijver ervan (Karin Quint, webmaster van deze site) gratis om advies vragen!

Handig
‘Het Engeland van Jane Austen’ is een handig hulpmiddel voor het samenstellen van je eigen Jane Austen-reis en leidt je naar de mooiste plekjes van Engeland. De gids wordt uitgegeven door de gerenommeerde reisgidsenuitgever Dominicus. Meer informatie vindt je op de vandaag gelanceerde website Jane Austen Reisgids. Vragen over de gids? Stel ze vooral (via het contactformulier).

Bestellen?
Je kunt de gids nu al bestellen en afrekenen, je krijgt hem dan toegestuurd zodra hij uit is (naar verwachting half april). Als je wilt, krijg je ‘m met handtekening van de auteur (keuze-optie in de webshop).
Klik op onderstaande link om naar de webshop te gaan!

[product id=”8544″ sku=”9789025753894″]