Edit 20 maart 2015: Op zoek naar de dvd van Death Comes to Pemberley? Wij verkopen de Engelse dvd in onze webshop. Zowel los als in combinatie met de serie Pride and Prejudice (met Colin Firth). Bezoek onze webshop.

death-pemberley-dvdGenoten van de miniserie Death Comes to Pemberley die de BBC de afgelopen drie dagen uitzond? De dvd van deze serie komt half februari uit. Je kunt hem nu al bij ons in de voorverkoop bestellen, zodat je hem zo snel mogelijk binnen hebt. Bekijk ‘m in de webshop. Let op, je kunt deze dvd alleen apart bestellen, niet in combinatie met andere producten.

Austenland
Helaas heeft Austenland, de film naar het boek van Shannon Hale, de Nederlandse bioscopen niet gehaald. Of hij in Nederland op dvd uitkomt is nog niet bekend. Wel weten we dat de Engelse dvd vanaf februari in de winkels ligt. Deze kun je nu alvast in de voorverkoop bij ons bestellen. Ook Austenland vind je vanaf nu in onze webshop.

Lees ook:

[related_posts]