janeausten-reisgids-coverHet zijn nog heel veel nachtjes slapen, maar we maken het toch al graag bekend: in april 2014 ligt de reisgids ‘Het Engeland van Jane Austen’ in de winkel. Het boek is geschreven door Karin Quint, freelance journalist/fotograaf en beheerder van JaneAusten.nl, en wordt uitgegeven door Dominicus.

Locaties
De gids voert je langs de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen. Ook komen alle filmlocaties van de verfilmingen vanaf 1995 aan bod. Daarnaast leuke interviews met bijvoorbeeld de koetsier uit Pride and Prejudice 1995 (en veel meer kostuumdrama’s) en een gids van Burgley House die plotsklaps footman van de formidabele Lady Catherine de Bourgh werd. Ook veel achtergrond over Jane Austen en haar tijd, enkele wandelbeschrijvingen en natuurlijk fijne foto’s van het prachtige Engeland.

Facebook
Voor dit boek hebben we een speciale Facebook-pagina aangemaakt zodat je de laatste stappen in de totstandkoming ervan kunt volgen. Je vindt de pagina hier.