Monique Christiaan van de Nederlandse Jane Austen Society, universitair docent Paul Franssen en Karin Quint, webbeheerder van JaneAusten.nl, zijn onlangs geïnterviewd door een journalist van De Persdienst over 200 jaar Pride and Prejudice. Dit artikel, geschreven door Lindy Jense, staat aanstaande zaterdag in de weekendbijlage van een aantal regionale kranten.

In het artikel gaat Jense in op de populariteit van Jane Austen en haar meest beroemde boek, Pride and Prejudice. De Persdienst is de centrale redactie voor BN/ De Stem, PZC, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, Dagblad De Limburger, Limburgs Dagblad, De Gelderlander, TC Tubantia, De Stentor, Noordhollands Dagblad, IJmuider Courant, Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad en Leidsch Dagblad. Of al deze kranten het artikel ook plaatsen, dat weten we zaterdag pas.
Zie je het in een krant staan? Laat in een reactie even weten in welke!