Grafisch ontwerper Andy ontwierp voor het 200-jarig jubileum van Pride and Prejudice een Jane Austen kunstwerk voor aan de muur. De afbeelding bestaat uit het silhouet van Jane, gecombineerd met de eerste pagina uit het boek. Je kunt nu een hoogwaardige afdruk van dit werk bestellen via Andy’s Kickstarter Project (crowdfunding). Dit kan tot 17 mei.

Je kunt kiezen uit drie formaten: 24,4 x 17,8 cm (Small, 10 pond), 59,7 x 41,9 cm (Large, 15 pond) en 83,8 x 59,7 cm (Grande, 30 pond). Bij de laatste twee krijg je ook vijf pamfletten met afbeeldingen van de personages uit het boek, getekend door Hugh Thomson. Alle afbeeldingen worden gratis verzonden. Hoe meer mensen meedoen, hoe interessanter het wordt. Bij 200 ‘backers’ krijgt iedereen die meedoet gratis de kleine afbeelding bij zijn bestelling.
Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij het Kickstarter-project van Andy, of bekijk het komische filmpje hieronder.