Jane Austen liefhebber Inge Zwerver geeft op vrijdag 26 april om 19.30 uur haar tweede lezing over het leven van Jane Austen. Deze zal plaatsvinden in Herberg In de Valk in Middelstum. Inge’s eerste lezing in januari was heel snel uitverkocht. Heb je het toen gemist? Dan krijg je nu een herkansing!
Inge schrijft op haar website:

Ik mag deze avond gebruik maken van de bovenzaal. Een zaal die zo ontzettend past qua sfeer bij de tijd van Jane, dat ik zelf enorm enthousiast en trots ben dat ik mijn gasten hier mag ontvangen. De zaal heeft veel weg van een balzaal op het Engelse platteland, die we terugzien in de romans van Jane. De entourage van Herberg in de Valk zal zeer zeker bijdragen om mijn publiek in de juiste sfeer te laten komen.

In de bovenzaal zijn 40 plaatsen beschikbaar. Entree is € 12,50. Dit is inclusief ‘a Late Tea’ met huisgemaakte scones en andere Engelse lekkernijen. Na de lezing is er voor iedereen een warm welkom om gezellig na te praten aan de stamtafel van Herberg in de Valk.

Reserveren kan bij Inge, door te bellen (06-14936075) of te mailen (info@ingelezen.nl). Het adres van de locatie is Herberg in de Valk, Burchtstraat 12 te Middelstum.