Stichting Revérence, bestaande uit leden van het JaneAusten.nl forum, houdt op zaterdag 27 april een Downton Abbey-bal in theatersalon De Avenue in Breda. De kaartverkoop voor deze bijzondere avond is inmiddels in volle gang. Wanneer je voor 10 maart een kaartje koopt, maak je kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag! Meer over deze actie lees je op de website van Stichting Revérence.

Dansdocent
Tijdens ‘Downton Avenue’, zoals de dansavond heet, kun je je even als een lid van de familie Crawley voelen. Heren worden verwacht in rokkostuum, dames in het lang (bij voorkeur in de stijl van rond 1913). Uiteraard wordt er volop gedanst op muziek uit de periode. Geen ervaring met dansen uit de eerste decennia van de vorige eeuw? Geen probleem! De dansen worden ter plekke aangeleerd door de gerenommeerde Belgische dansdocent Lieven Baert, die gespecialiseerd is in historische dansstijlen.
Eerder organiseerde Stichting Revérence al twee succesvolle regency-bals. Ben je benieuwd naar dit nieuwe evenement? Ga dan naar de website van de stichting!