De Nederlandse Jane Austen Society heeft voor het najaar en begin 2013 weer een aantal activiteiten op de agenda staan. Op 30 september is de eerste van een serie nieuwe danslessen, onder begeleiding van dansdocente Maria Angad Gaur. In totaal zijn er drie sets van drie lessen, de laatste set begint op 7 april. Alle lessen vinden plaats in Brasa Dance Studios in Amsterdam. Wil je meer weten over de data, de kosten en hoe je je kunt opgeven? Kijk dan op de website van de Society.

Literaire workshops

Universitair docent Paul Franssen verzorgt in november en februari op uitnodiging van de Jane Austen Society wederom twee literaire workshops. Op zaterdag 17 november praat hij over Emma en op zaterdag 23 februari over Mansfield Park. De interactieve workshops worden gehouden in het Nederlands, aan de hand van handouts in het Engels. Locatie is de Noorderlichtkerk in Zeist. Ook over de literaire workshops is meer te vinden op de website van de Society.