In de regionale krant De Stentor staat vandaag een mooi artikel over Jeannette Florijn, trouw bezoeker van JaneAusten.nl en forumlid van het eerste uur. Zij vertelt over haar voorliefde voor de tijd waarin Jane Austen leefde en de gewoontes en gebruiken uit die tijd.

“Het begon toen ik als veertienjarige voor school ‘Pride and Prejudice’ las.” Daarna verslond ze alle boeken, brieven, biografieën en meer van de Engelse schrijfster, die kritisch en met humor schreef over de ongelijke verhoudingen. “Toen kwam de pianio, waarop ik muziek uit die tijd speelde. En daarna ben ik met de kleding aan de gang gegaan.”

Onze website wordt ook nog even genoemd:

De Kampense is ook zeker niet de enige die zich die tijd eigen heeft gemaakt. Gelijkgestemden uit de hele wereld ontmoeten elkaar via JaneAusten.nl , tijdens reisje naar het Engelse Bath (Jane Austen festival) en kostuumbals van de stichting Reverence die de tijden van weleer doen herleven.

Het volledige artikel is te lezen op de website van De Stentor.