Al surfend op internet kwamen wij terecht bij het geweldige bedrijf Out of Print Clothing, dat kleding voorziet van prints van klassieke boeken. Dit prachtige Pride and Prejudice T-shirt, met de beroemde illustratie van Hugh Thomson, konden wij niet laten liggen. Net zoals de tote bag, fleece trui en het dagboek. En we hebben zo het vermoeden dat er onder de bezoekers van JaneAusten.nl meer mensen zijn die dit shirt, of een van de andere Pride and Prejudice producten van Out of Print, heel graag willen hebben.
Dat kunnen wij regelen!

In onze webshop zijn de producten van Out of Print nu te bestellen, tot en met dinsdag 10 juli, 20.00 uur. Op woensdag 11 juli plaatsen wij de bestelling bij Out of Print. Wij verwachten alles rond half augustus hier in Nederland te hebben.

Waarom nu bestellen?
We zullen een kleine voorraad aanhouden van deze Pride and Prejudice spulletjes. Maar omdat het voor ons niet mogelijk is om iedere maat op voorraad te hebben, bieden we je nu de mogelijkheid om er zeker van te zijn dat je niet achter het net vist!

Bekijk nu in onze shop het Pride and Prejudice aanbod, en plaats je bestelling!