Moeten vrouwen genoegen nemen met een Wickham, Willoughby of Mr. Collins? Of is er toch een kans op het vinden van een Mr. Darcy, Colonel Brandon of Edward Ferrars? Volgens schrijfster Elizabeth Kantor wel. En het antwoord op de vraag ‘hoe dan?’ ligt volgens haar in de boeken van Jane Austen. Ze schreef er The Jane Austen Guide to Happily Ever After over. En JaneAusten.nl mag mag van uitgever Regnery Publishing een exemplaar weggeven!
In The Jane Austen Guide to Happily Ever After onderzoekt Elizabeth Kantor wat de hedendaagse vrouw kan leren van Elizabeth Bennet, Elinor Dashwood of Anne Elliot als het gaat om daten, liefde en relaties. Door het pad dat deze heldinnen namen te volgen – en de fouten die andere jongedames in Jane Austens boeken maakten te vermijden – laat Kantor zien hoe ‘lang en gelukkig’ bereikbaar kan worden.
De schrijfster gebruikt hierbij testimonials van ‘echte’ vrouwen, voorbeelden uit populaire cultuur, haar eigen ervaringen en een flinke dosis humor. En natuurlijk niet te vergeten, de zes boeken van Jane Austen. Compleet met ‘Tips for Janeites’, ‘Adopt and Austen Attitude’ en ‘What would Jane Do?’-uitspraken.
Meer over The Jane Austen Guide to Happily Ever After vind je op de Facebook-pagina van het boek.

Wil jij dit boek winnen? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

Jij maakt kans op dit boek door een antwoord te geven op de volgende vraag:

Er zijn best wel wat echtparen in de boeken van Jane Austen bij wie je je kunt afvragen of de woorden ‘happily ever after’ wel toepasselijk zijn. Ze trouwen met elkaar (of zijn al getrouwd) voor status, lust, zekerheid of geld.
Noem één zo’n echtpaar.

Vul onderstaand formulier in met je gegevens en jouw antwoord en wie weet ben jij de gelukkige!
Deze prijsvraag loopt tot en met zondag 29 april, 20.00 uur.

Let op: je mag één keer meedoen. Als je meerdere keren inzendt, worden al je inzendingen verwijderd.

De namen van de winnaars worden op deze website bekendgemaakt en de winnaars krijgen per e-mail bericht.

Sorry, je kunt niet meer meedoen met deze prijsvraag!