Het Jane Austen Centre in Bath biedt vanaf vandaag wel iets heel bijzonders te koop aan op eBay: kostuums die zijn gebruikt in verschillende kostuumdrama’s. Zo kun je bieden op een jurk en nachtjurk die Olivia Williams droeg in Miss Austen Regrets. Of de jurken en spencer jacket die Sally Hawkins droeg in Persuasion. En wil je het zweet van Matthew MacFadyen kunnen ruiken? Biedt dan op een van de twee (of allebei) waistcoats die hij droeg in de verfilming van The Way We Live Now.
De veilingen van alle kledingstukken zijn vandaag begonnen en duren tot 25 maart, dus je hebt nog tijd om ruim een week te sparen. Je kunt alle te veilen objecten op Ebay bekijken.

Blijft het bij fantaseren over filmkostuums? Dan willen wij graag weten welk kostuum uit welke verfilming jij in je kledingkast zou willen hebben hangen. Laat een reactie achter!