Stichting Revérence, vorig jaar opgericht door leden van het JaneAusten.nl forum, houdt opnieuw een Historisch Bal. Op zaterdag 24 november 2012 kan er in Kasteel Wijenburg in Echteld volop gedanst worden. De stichting schrijft:

In 1815, op de vooravond van de slag bij Quatre Bras organiseert de hertogin van Richmond met behulp van de dames van het genootschap Revérence een groots bal dat zijn weerga in de geschiedenis niet zal kennen. Alle geallieerde legerhoofden, diplomaten en hoogwaardigheidsbekleders zullen aanwezig zijn. Maar zijn de geruchten waar? Hebben de troepen de oproep gekregen om bij dageraad ten strijde te trekken tegen Napoleon? Voordat de heren hun afscheid nemen, grijpen de dames hun laatste kans om nog eenmaal met hun echtgenoot, geliefde of broer over de dansvloer te zwieren. Alleen God weet wie er ongedeerd van het slagveld zullen terugkeren…

Zaterdagavond 24 november 2012

Historisch Bal

Kasteel Wijenburg, Echteld

19.00 uur tot 24.00 uur

Ga met Stichting Revérence terug in de tijd naar het bal van de hertogin van Richmond. Een avond vol dans, muziek, plezier en vermaak op een prachtige en sfeervolle locatie.

Kaarten voor het Historisch Bal en de dansworkshop die ‘s middags wordt gehouden zijn nu te koop op de website van Stichting Revérence. Zorg dat jij er bij bent en koop nu je kaarten!