De Nederlandse Jane Austen Society houdt op zaterdagmiddag 16 juni 2012 een bal met afternoon tea. Dit bal wordt van 13.00 tot 17.30 uur gehouden in boerderij Langerlust aan de Provinciale Weg in Amsterdam. De society schrijft op haar website:

In deze landelijke setting genieten we van een intieme middag met de Jane Austen dansen in de hoofdrol, afgewisseld met breaks voor een hartige en zoete Afternoon Tea en als het weer mooi is een “stroll around the Country Inn grounds”. De dansen zullen weer begeleid worden door de musici onder leiding van Ricardo Rodriquez Miranda en dance-callers Maria Angad Gaur en Monique Christiaan.
Om geriefelijk te kunnen dansen is er een limiet aan het aantal deelnemers en het is fijn als je enigszins bekend bent met deze vorm van contre-dance.

Deelname kost € 55,-. Wil je dit bal bezoeken? Dan is het noodzakelijk dat je je daarvoor aanmeldt, want er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aanmelden kan via het e-mailadres van de society: info@janeaustensociety.nl