Ze regisseerde eerder kaskrakers als ‘When Harry met Sally’, ‘Sleepless in Seatle’, ‘You got Mail’ en ‘Julie & Julia’. Nu blijkt dat de Amerikaanse regisseur Nora Ephron de van ITV-serie Lost in Austen een Hollywood film gaat maken, zo meldt Variety. Ephron schrijft in ieder geval het script, of zij de film ook gaat regisseren is nog niet duidelijk.
We meldden al eerder dat de serie de aandacht van Hollywood had getrokken. Regisseur Sam Mendes werd toen al genoemd als uitvoerend producent en is volgens Variety nog steeds bij de film in die hoedanigheid betrokken.
In Lost in Austen komt Amanda Price, een hedendaagse jonge vrouw uit Londen, per ongeluk terecht in de wereld van Pride and Prejudice, terwijl Elizabeth Bennet haar plaats in onze tijd inneemt. Het is aan Amanda om ervoor te zorgen dat alles precies zo verloopt als Jane Austen het bedacht heeft. Maar zonder Elizabeth blijkt dat niet zo eenvoudig.
Wie de hoofdrollen in de film gaan spelen, is nog niet bekend.
Dat Nora Ephron zich met deze film gaat bezighouden, stemt ons hoopvol. Wat vind jij: moet er een bioscoopfilm van deze succesvolle serie gemaakt worden? Geef je mening!
[polldaddy poll=”5581302″]