We zijn erg blij met de vele reacties die we kregen op onze Lieve J T-shirt prijsvraag. Maar liefst 96 mensen brachten hun stem uit. Eén van hen was Tammy van der Stelt en zij wint daarmee een heus Lieve J T-shirt. Gefeliciteerd, Tammy!
Natuurlijk willen jullie ook weten welk ontwerp ‘gewonnen’ heeft. Het was een nek-aan-nekrace tussen de kat (Ten Thousand a Year) en de Brontë-bitches (Jane, Emily en Charlotte). Uiteindelijk kreeg de kat 51 stemmen en bleven de zussen ‘hangen’ op 45 stemmen.
Omdat er zoveel enthousiasme is over beide ontwerpen, hebben we ervoor gekozen om ze allebei te gebruiken voor een T-shirt. Dat betekent dat je bij het bestellen kunt kiezen voor jouw favoriet.
Illustrator Rick de Haas gaat nu hard aan de slag om de ontwerpen te bewerken voor de T-shirts. Binnenkort kun je ze hier bestellen. Mis het niet!