Ben je op zoek naar de dvd van Pride and Prejudice 1995? Die vind je in onze webshop!
We hopen dat je net zoveel plezier hebt beleefd aan ons Pride and Prejudice ’95 event als wijzelf! De serie is klaar, het event afgelopen, de winnaar van de prijsvraag is bekend. Dit is geworden: Anne (reactie nummer 46). Haar reactie op de vraag wie zij zou willen spelen in Pride and Prejudice, was: “Elisabeth. Ik ben verzot op die mooie kledij en hoeden en ik zou dus dolgraag die mooie jurken mogen aandoen en mijn haar zo mooi laten opsteken. Iedereen droomt er wel van om haar Mr. Darcy tegen te komen…” Anne ontvangt de dvd zo snel mogelijk thuis.
We willen iedereen die aan dit event heeft meegewerkt bedanken voor hun inzet. Wat ons betreft smaakt dit naar meer. Heb je wegens vakantie of andere bezigheden niet alles kunnen lezen? Geen nood, je kunt hier alle artikelen nalezen. Of bekijk ons archief.
Nu blijft ons niets anders dan nog even nagenieten. Dat kun je doen met onderstaande Youtube-filmpjes, van het programma Pride and Prejudice: Lasting Impressions. Laat je door ‘Wickham’ en ‘Mary’ terugnemen in de tijd, hoor waarom Bingley en Darcy voortdurend met elkaar overhoop lagen, verbaas je over hoe normaal Mr Collins kan zijn en hoor de echte stem van Mrs. Bennet. En beleef het allemaal opnieuw. Veel kijkplezier! (En vergeet niet om donderdag te kijken naar de eerste aflevering van Lost in Austen!)