Zoals we al eerder aankondigden, mogen we een exemplaar weggeven van het boek ‘Merits and Mercenaries’, uit de serie ‘The Bath Novels of Lady A – ‘Classic Companions’ Collection’. Deze serie zal uit zeven boeken bestaan, allemaal geschreven in de stijl van Jane Austen. Volgens de uitgever zijn het de boeken die Austen geschreven zou kunnen hebben tijdens de periode dat ze in Bath woonde – een periode waarin ze volgens de overlevering nauwelijks iets op papier zou hebben gezet. Merits and Mercenaries is het eerste deel uit de reeks, geschreven onder het pseudoniem Lady A. Lees verder en ontdek hoe jij kans kunt maken op een gesigneerd exemplaar!
Merits and Mercenaries heeft alle ingrediënten die we tegenkomen in een Austen-klassieker: misverstanden, tegenslagen, jaloezie, geheimen en twee geliefden die dit alles moeten overwinnen. De uitgever schrijft:

Treachery, seduction, deceit and every scandalous betrayal fathomable pit a formidable cast of mercenaries against a very worthy set of meritocrats in this rich Regency drama, set against a Hampshire country and metropolitan London backdrop. Pivoting upon the tender, though precarious, attachment between the nobly restrained William Halford and the artless romantic Katherine Huntley, the couple’s passionate conflict grows greater still under the burden of a mysterious obligation, which sees William pledged to marry the redoubtable Maria Beckett. Harboring secrets of her own, the arch-speculator Maria joins forces with another competitor for William’s hand and fortune, Elizabeth Devon, to annul Katherine’s bewitching influence over their common prize. Persuaded to join their artful scheme Elizabeth’s well-favored, though thoroughly stupid brother, Charles Devon, falls for the shining Miss Beckett, but soon discovers that all that glitters is not gold. When both Devons find they have been duped by the scheming enchantress, and only after the object of thwarting Katherine in Hampshire is achieved, the drama—and comedy—moves fleetly to London. There, as in Hampshire, encouraged by the ongoing support and romance of a worthy brother and an estimable friend, Edward Halford and Edwina Westwood respectively, Katherine and William enter their second and most decisive phase of mutual self-discovery.

Wil jij dit door Lady A gesigneerd boek winnen? Beantwoord dan de volgende vraag door onderstaand formulier in te vullen:

In dezelfde straat in Bath als waar nu het Jane Austen Centre gevestigd is, heeft Jane Austen zelf enkele maanden gewoond. Hoe heet deze straat?

Deze prijsvraag loopt tot maandag 4 juli 2011, 20.00 uur.

Let op: je mag één keer meedoen. Als je meerdere keren inzendt, worden al je inzendingen verwijderd.

De namen van de winnaars worden op deze website bekendgemaakt en de winnaars krijgen per e-mail bericht.

Sorry, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag!