Een vakantie zonder puzzelboek is nauwelijks een vakantie te noemen. En als het dan ook nog een echt Jane Austen puzzelboek is, kan geen enkele vakantie nog stuk. Doe daarom vooral mee aan onze prijsvraag! Van uitgeverij Andrews McMeel Publishing mogen wij namelijk een ‘Pocket Posh Jane Austen‘ met 100 (Engelstalige) puzzels en quizjes over onze favoriete schrijfster weggeven. In dit boekje vind je onder andere kruiswoordpuzzels, doorlopers en woordzoekers en nog veel meer leuke puzzels die allemaal iets met Jane Austen te maken hebben. De buitenkant mag er ook zijn: een kleurig bloemenmotief siert de cover van dit mooie pocketboekje en met een handig elastiekje kun je precies bijhouden waar je bent gebleven.

Wat moet jij doen om kans te maken op dit puzzelboekje?
Beantwoord de volgende vraag door onderstaand formulier in te vullen:

In welk boek van Jane Austen wordt een alfabetspel gespeeld waarin het woord ‘blunder’ een belangrijke rol speelt?

Deze prijsvraag loopt tot zondag 12 juni 2011, 20.00 uur.

Let op: je mag één keer meedoen. Als je meerdere keren inzendt, worden al je inzendingen verwijderd.

De namen van de winnaars worden op deze website bekendgemaakt en de winnaars krijgen per e-mail bericht.

Sorry, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag!