De verfilming van de mash-up Pride & Prejudice & Zombies lijkt nu toch echt te gaan gebeuren, zo meldt de website Pride and Prejudice 2005. De film heeft inmiddels al twee regisseurs versleten (die nog geen dag hebben gefilmd), raakte Natalie Portman als hoofdpersoon kwijt (die overigens de film nog wel produceert), maar heeft nu in Craig Gillespie een nieuwe regisseur gevonden. We kennen Gillespie van de kleine onafhankelijke film ‘Lars and the Real Girl’ en de recentere film ‘Fright Night’ met Colin Farrell. De productiemaatschappij heeft hoge verwachtingen, laat ze weten aan de website Deadline:

“We are so excited to have Craig Gillespie on board this film,” said Alli Shearmur, Lionsgate president of Motion Picture Production. “His sensibility spans from genre-bending horror to elegant character-driven comedy, which is perfect for this movie.”

De website Inside Movies heeft een interview met de regisseur en komt met een goede suggestie:

Any chance you can recruit actors who have appeared in previous versions of Pride and Prejudice to, say, do a couple cameos as flesh-eaters? Like, could we see a zombie Colin Firth or a zombie Keira Knightley?
I hadn’t thought about that, but you’re definitely giving me food for thought.

Je leest het hele interview op de website van Inside Movies.