De Jane Austen Society Nederland gaat weer een aantal dansworkshops houden. Iedereen die hier belangstelling voor heeft, kan zich inschrijven. Op 12 december wordt er een losse dansworkshop gehouden voor mensen die willen ervaren hoe het is. Daarna volgen twee sets van drie dansworkshops. Deze zijn op:

9 jan / 6 feb / 6 maart 2011 van 13.00 – 16.00 uur
kosten : 45 euro per persoon

3 apr / 1 mei / 29 mei 2011 van 13.00 – 16.00 uur
kosten : 45 euro per persoon

De tweede set is in voorbereiding op het bal dat de Jane Austen Society in juni hoopt te houden. Meer informatie vindt je op de hyve van de Jane Austen Society.

Meer Society nieuws:
De Jane Austen Society Nederland is gevraagd op 19 juni 2011 van 12.00 tot 18.00 uur in Laag-Keppel (Achterhoek) de Jane Austen sfeer en kleur te komen brengen in het park van Kasteel Keppel, op de Zomercultuurdag. Er wordt die dag ook een Box Hill Picknick gehouden. Wie een kostuum heeft en mee wil doen, kan zich bij de society hiervoor opgeven. Meer informatie en inschrijfmogelijkheden vind je op de hyve.
Let op: Deze website, JaneAusten.nl, is NIET verbonden aan de Society, je kunt je dus niet bij ons opgeven voor de activiteiten.