Zit je ook vol smart te wachten op de eerstvolgende gelegenheid om je regency-outfit weer te kunnen dragen? Ga dan aanstaande zondag (31 oktober 2010) mee naar Kasteel Loevestein! Daar wordt door de Napoleontische Associatie der Nederlanden (NAN) een napoleontische exercitie gehouden. Leden van het JaneAusten.nl forum zullen bij deze exercitie in kostuum aanwezig zijn.
Gedurende de dag krijgen de individuele leden van de NAN de exercitie-reglementen zoals deze werden gebruikt in de tijd van Napoleon aangeleerd. Dit gebeurt in de vesting van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang tot de vesting is gratis, als je ook nog het kasteel binnen wilt, betaal je alleen daarvoor entree. Kasteel Loevestein ligt in Poederoijen, in de buurt van Gorinchem.
Wil je zondag met JaneAusten.nl-leden mee naar Loevestein? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar forumlid Corina: info@crien-oline.nl