Wandelen langs The Circus

Forumlid Karenlee doet de volgende oproep:

Vijf fervente Janeites (waarvan vier vaak te vinden zijn op dit forum) gaan dit jaar naar het Jane Austen Festival 2010 (september 17-26) in Bath. Dit is een jaarlijks evenement vol interessante lezingen, workshops en excursies die met Austen en/of de Regency periode te maken hebben, plus high teas, country fairs, Regency balls en nog veel meer. Er is ook volop gelegenheid om je te verkleden in Regency stijl – is soms zelfs verplicht! Meer info over de JA Festival kan je vinden op http://www.janeausten.co.uk/festival/.

We hebben een prachtige oude Georgian townhouse in hartje centrum genomen voor acht mensen, dus er kunnen nog een aantal mensen bij! Kijk naar de website foto’s – het is echt een prachtige accommodatie. We hoeven geen volledige bezetting te hebben – bij 6-7 mensen blijft het ook al heel betaalbaar (veel goedkoper dan een hotel – zie kostenplaatje onder).

De groep bestaat nu uit vijf (heel gezellig, al zeg ik het zelf) vrouwen, variërend in leeftijd van eind 20 tot 50. Iedereen zal uiteraard helemaal vrij zijn te komen en gaan zoals ze zelf willen. We zullen vaker eens samen koken en eten ’s avonds (en vast ook wat Austen DVDs kijken!) en je bent welkom om mee te doen als je wilt, maar hoeft absoluut niet.

Voor meer informatie, bezoek het subforum ‘Van Alles En Nog Wat/JA Festival 2010‘ op deze website. Maar het allerbelangrijkste – als je geïnteresseerd bent laat mij dat weten dat aub Z.S.M. weten door via het forum een pb te sturen, of mij te mailen op karen punt holt at gmail punt com. First come, First serve!

De gegevens van de accommodatie:
Slaapt 8 (1 double, 2 twin, 2 single kamers)
http://www.bathholidayhomes.co.uk/Description2708.html
Bij 8 personen: €23 per nacht
Bij 7 personen: €26 per nacht
Bij 6 personen: €31 per nacht

Wachten in de Assembly Rooms