446emma2
Met de laatste aflevering van Emma op België Eén achter de rug, blijft natuurlijk de vraag: wat vond jij er van? Eerder startte JaneAusten.nl al een poll over Emma 2009, je kunt jouw mening over de hele serie en de verschillende personages geven. Wat is jouw favoriete Emma-verfilming? Wat vond je van Romola Garai’s uitbundige acteerwerk? En was Jonny Lee Miller ‘jouw’ Mr. Knightley? Je vindt de poll onderaan deze pagina.

De dvd van Emma is nog niet in Nederland uit, maar kan al wel in Engeland via Amazon besteld worden. Je kunt onderstaande link gebruiken om je bestelling te plaatsen.

Op de dvd staat ook een uitgebreide feature over de muziek van de serie. Je ziet componist Samuel Sim en het orkest aan het werk. De soundtrack is nu te downloaden via iTunes, dat kun je doen via onderstaande link:

Samuel Sim - Emma (Music from the BBC Television Series)

Geef jouw mening over Emma!