Vanaf nu kun je ook met je iPhone meelezen en -praten op het forum van JaneAusten.nl. Dankzij de app ‘Tapatalk’ kun je niet alleen zien wat de meest recente berichten zijn, maar kun je zelf reageren en direct vanaf je iPhone foto’s plaatsen op het forum. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd, kun je het forum met de zoekfunctie vinden, door ‘Jane Austen’ in te tikken. Mocht je ook lid zijn van andere fora, dan kun je de app ook hiervoor gebruiken, mits de beheerders de Tapatalk-functie hebben geïnstalleerd in hun forum.
Je kunt de Tapatalk app downloaden via de app store op je iPhone. Er zijn twee versies: de Tapatalk RO is gratis, hiermee kun je wel meelezen, maar niet reageren. Foto’s zie je alleen als een thumbnail. Met de betaalde Tapatalk-app – deze kost € 2,39 – , kun je lezen en schrijven én foto’s uploaden naar het forum. Meer informatie vind je op de website van Tapatalk.
Heb je geen iPhone, maar wel een andere smartphone? Voor het Android-platform is Tapatalk nu een app aan het ontwikkelen. De proefversie is al gratis te downloaden via Android Market. Ook voor Nokia-telefoons komt Tapatalk binnenkort met een applicatie. Hou hiervoor de website van Tapatalk in de gaten!