De Jane Austen Club organiseert een Jane Austen Ball & High Tea Afternoon op zaterdag 10 of 17 april 2010.  Het bal zal gehouden worden in Langerlust, een sfeervolle boerderij in Amsterdam Zuidoost.

“…We request the pleasure of your company for an afternoon of music and dancing, drama, a demonstration “Flirting with Fans”, games, garden strolls and a High Tea at the magnificent Country Inn Langerlust…!”
Date : zaterdag 10 of 17 april 2010
Time : 12.00 – 17.00/18.00
Venue : de Rozenzaal
Adress : Provincialeweg 24
Amsterdam Zuid-Oost (richting Driemond)
Dresscode: Regency (preferably)
Tickets : about 50 euro p.p.
Free parking
Route/O.V. info : www.langerlust.nl

Uiteraard gaat het bal alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn. Je kunt je opgeven via de Hyve van de Jane Austen Club: http://janeaustenclub1.hyves.nl/forum/3716892/rJA7/Jane_Austen_Bal_High_Tea_Afternoon_april_2010_onder_voorbehoud_ALLEEN_HIER_AANMELDEN/