liaweb2

(c) NCRV

Vanaf maandag 17 augustus zendt de NCRV de vierdelige serie Lost in Austen uit. In deze serie wisselen de Britse Amanda Price uit het London van nu en het personage Elizabeth Bennet uit Pride & Prejudice van elkaars levens. Letterlijk!

De Engelse bankmedewerkster Amanda Price is niet gelukkig met haar leven en haar vriend. Maar thuis kan ze zich heerlijk in de wereld van Jane Austen verliezen. Amanda’s favoriete boek is de roman Pride & Prejudice, waarin het hoofdpersonage Elizabeth Bennet verliefd wordt op Mister Darcy. Plotseling treedt het romanpersonage Elizabeth door een soort mysterieuze teleport Amanda’s badkamer binnen. Amanda en Elizabeth ruilen van elkaars wereld, letterlijk! Maar haar nieuwe leven in het 19e eeuwse Engeland bij de familie Bennet blijkt toch ingewikkelder dat Amanda had gedacht…

liaweb

(c) NCRV

In Lost in Austen spelen onder meer Gemma Arterton (James Bond – The Quantum of Solace) als Elizabeth Bennet, Jemima Roper (The Black Dahlia, Hex) als Amanda Price en Elliot Cowan (Alexander) als Mister Darcy.

Maandag 17 augustus, Lost in Austen, 21.00 uur.

Praat mee over Lost in Austen op ons forum!