In dit jubileumjaar herdenken we Jane Austens dood, maar vieren we vooral ook haar leven en werk. En hoe kunnen we dat beter doen dan met een prijsvraag? Van uitgeverij Atlas Contact mogen we drie exemplaren weggeven van de Nederlandse vertaling van Jane Austens roman Emma. Om mee te doen, hoef je alleen maar onderaan dit bericht je gegevens achter te laten.

Over Emma

Emma verscheen in december 1815 en was Jane Austens vierde gepubliceerde roman. Over Emma Woodhouse, het hoofdpersonage, schreef Austen: “I am going to take a heroine whom no one but myself will much like.”
Tweehonderd jaar later hebben vele lezers Emma toch in hun hart gesloten. Emma Woodhouse is knap, slim en rijk. Ze verklaart zichzelf immuun voor romantiek en besluit anderen te helpen hun ware liefde te vinden. Totdat ze zich realiseert dat ze daarmee meer kwaad dan goed doet. Maar is het inmiddels te laat?

Doe mee en maak kans

Wil jij kans maken op een exemplaar van Emma (in de vertaling van J.A. Schroeder)? Vul dan in onderstaand formulier je naam en e-mailadres in. Als je al een exemplaar van Emma hebt, kun je natuurlijk gewoon meedoen en het boek (als je wint) als cadeau aan iemand anders laten versturen.

Je kunt meedoen tot en met zondag 23 juli 2017. Let op, je mag één keer meedoen, dubbele inzendingen worden verwijderd.

Doe mee en maak kans op Emma

* verplicht veld

Vul je gegevens in: