Muzikaal ensemble Café Haydn geeft op zondag 29 januari een extra voorstelling in Museum Vlaardingen van zijn programma Tea with Jane, met muziek uit de tijd van Jane Austen dat al enige jaren voor uitverkochte zalen zorgt. De voorstelling van 16.00 uur is uitverkocht, maar voor de extra voorstelling van 14.00 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Het programma
Café Haydn schrijft:
In de tijd van Jane Austen was men in Engeland helemaal dol op dansen, Joseph Haydn (toen een componist met de status van een popster) en Schotland. Al deze favorieten komen bij Café Haydn ruim aan bod: an unpretentious entertainment, waarbij een hoofdrol is toebedeeld aan Haydn’s Scottish Songs, deels met een satyrische, dan weer scabreuse en ondeugende ondertoon.

Reserveren
Kaarten reserveren kan via:
Museum Vlaardingen, Westhavenkade 56 3131 AG Vlaardingen
Tel.nr. 010-434 8722
E-mail: info@vvv-vlaardingen.nl
Website: www.museumvlaardingen.nl